Spaansewijnwinkel.nl is een online wijnwinkel vanuit Amsterdam. We hebben ons kantoor en magazijn in hartje Jordaan. We hebben geen winkel met een kassa, maar je bent van harte welkom om op afspraak bij ons langs te komen (om bijvoorbeeld de bestelling op te halen).

Contactinformatie Spaansewijnwinkel.nl

Telefoonnummer: +31 20 244 46 90
E-mailadres: info@spaansewijnwinkel.nl
Bel of mail ons ook gerust voor persoonlijk advies of vragen

Ons adres

Spaansewijnwinkel.nl
Lauriergracht 54bg
1016 RL Amsterdam

Persoonlijke service

Naast een ruim assortiment en goede prijzen bieden wij goede persoonlijke service en advies. Ons motto is: “Van de wijn die je drinkt, moet je blij worden.” Dat begint wat ons betreft al bij het online bestellen! Heb je een vraag of opmerking? Bel ons dan gerust! We staan je direct persoonlijk te woord. Ook kun je een e-mail sturen. Hierop krijg je dan zo snel mogelijk persoonlijk antwoord.

Staat jouw favoriete wijn nog niet in ons assortiment? Laat het ons weten! Wij zijn altijd op zoek naar goede nieuwe wijnen.

Duurzaamheid

We proberen zo duurzaam mogelijk te zijn. Zo hergebruiken we al het karton en verpakkingsmateriaal dat we binnen krijgen. Al ontkomen we er niet aan de wijn in stevige verzenddozen te doen van gerecycled karton. Anders overleven de flessen het transport niet. De bestellingen binnen de ring van Amsterdam bezorgen wij persoonlijk met onze elektrische bakfiets!

Onze bedrijfsgegevens

Spaansewijnwinkel.nl is een handelsnaam van Casa del Vino Amsterdam

KVK nummer: 34306494
BTW nummer: NL002008050B81
Bank: NL 34 TRIO 0379 6475 32

Casa del Vino Amsterdam heeft de ambitie om wijnliefhebbers mooie en betaalbare wijnen te laten ontdekken. We willen een betrouwbaar adres zijn voor veel wijnliefhebbers en bieden graag goede service en persoonlijk advies.

Naast Spaansewijnwinkel.nl hebben wij de volgende online wijnwinkels: