Felix Solis Avantis

Momenteel is Félix Solís Avantis een van de grootste exporteurs van Spaanse wijn. Het is gevestigd in Valdepeñas van waaruit logistiek, gemeenschappelijke diensten en marketing van de merken van de groep worden beheerd. Tot de sleutels die het bedrijf tot succes hebben gebracht, behoren de vastberadenheid om de best mogelijke service te bieden, de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van de producten en de diversificatie om zich aan te passen aan de behoeften van nationale en internationale klanten. Onze klanten vragen altijd weer naar hun wijnen.
Regio
Zoek een regio
Regio
Druif
Zoek een druif
Druif
Duurzaam
Duurzaam
Wijnhuis
Zoek een wijnhuis
Wijnhuis
Alcoholpercentage
Alcoholpercentage
Toon meer opties
Jaargang
Jaargang
Toon meer opties
Smaak
Smaak
Toon meer opties
Speciaal
Speciaal
Toon meer opties

Enig resultaat

Felix Solis SL is een familiebedrijf dat zich toelegt op de productie van kwaliteitswijnen, druivensap en sangria. Het bedrijf heeft twee wijnmakerijen in de belangrijkste appellaties in het centrum van Spanje; Valdepenas en La Mancha.

De wijnmakerij in Valdepenas werd in 1975 geopend met enkele van de beste en modernste productie- en botteltechnologieën ter wereld. De site is een van de grootste familiebedrijven op het gebied van druivenontvangst, met een dagelijkse oogstcapaciteit van 7,5 miljoen kilo en een wijnmakerij voor 175 miljoen kilo druiven. Voor traditionele rijping heeft de site een grote grot met Amerikaanse eikenhouten vaten, die nodig zijn voor de productie van crianzas, reserva’s en gran reserva’s.

Het wijnhuis heeft met succes een aantal merken gelanceerd, waaronder Vina Albali en Los Molinos; zeer goed bekend bij consumenten in het geboorteland van Spanje.

De wijnmakerij Felix Solis in La Puebla de Almoradiel ligt in La Mancha, met een grote traditie in de druiventeelt en het maken van wijn. De moderne faciliteiten zijn perfect voor de productie van jonge wijnen gemaakt van zowel inheemse als internationale druivensoorten.

De wijnmakerij La Mancha had zijn eerste oogst in 2011 en zijn wijnen, Caliza en Vina San Juan, hebben al prijzen gewonnen in enkele van de meest prestigieuze internationale wijncompetities.