Pinord

Bodegas Pinord is een familiebedrijf met een wijn-traditie die ruim generaties teruggaat. Opgericht in 1942, Producent van wijnen van inheemse druivensoorten zich sterk hebben ontwikkeld en de familienaam is onlosmakelijk verbonden met Penedès wijnen, is Domaine Pinord inmiddels ook nieuwe projecten aangegaan buiten Penedes! Ook bij deze nieuwe wijnen maakt de Tetas familie alleen gebruik van biologische druiven. Hun fantastische wijnen zijn uiteraard in het assortiment ten vinden van de Spaansewijnwinkel.nl
Regio
Zoek een regio
Regio
Druif
Zoek een druif
Druif
Duurzaam
Duurzaam
Wijnhuis
Zoek een wijnhuis
Wijnhuis
Alcoholpercentage
Alcoholpercentage
Toon meer opties
Jaargang
Jaargang
Toon meer opties
Smaak
Smaak
Toon meer opties
Speciaal
Speciaal
Toon meer opties

Enig resultaat

Bodegas Pinord heeft meer dan honderd jaar ervaring in het maken van wijn in de regio Penedès in Noordoost-Spanje. Ze maken wijnen en cava’s (mousserende wijnen), volgens traditionele methoden, geërfd van hun voorouders. Tegenwoordig helpt het gebruik van de modernste technologie, samen met een uitzonderlijk team van hardwerkende professionals, om hun wijnen en cava’s over de hele wereld beroemd te maken.

In de afgelopen jaren heeft Bodegas Pinord zijn productassortiment uitgebreid en is begonnen met het maken van wijnen in andere wijnbenamingen in Spanje. Deze nieuwe wijnen zijn allemaal gemaakt met behulp van biologische landbouwmethoden.

Generatie na generatie kan de filosofie van de familie Tetas worden samengevat in de volgende woorden: familietraditie, een pioniers- en innovatieve geest, liefde voor het land en een passie voor geweldige wijnen.